Over ons

Debbie Klercq is een echte Weespermop. Als dochter van een bakker en verpleegkundige, is het doen, zorgen en klaar staan bij nacht en ontij haar met de paplepel ingegoten. Het juiste recept voor een verloskundige! Debbie is sinds 2009 verloskundige en sinds 2015 echoscopiste.

“Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar de leukste baan die er is! Tijdens de bevalling vind ik het leuk om vrouwen en partners te coachen. Wat is er nu leuker dan om in de kraamtijd trotse ouders te zien en hun kindje te bewonderen! De volledige focus hebben om te kijken wat een vrouw en haar omgeving nodig heeft om met een fijn gevoel terug te kijken op een zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Het blijft bijzonder dat wij soms voor dag en dauw op pad zijn en weten wat voor bijzonders er gaat gebeuren, terwijl de rest van de wereld nog slaapt.” ‍

Het runnen van een eigen praktijk was een grote droom van Debbie. Ouders zorg op maat kunnen bieden, in plaats van routinematig handelen. Elke vrouw is anders, en daar moet je je inzet op aanpassen. In 2019 besloot zij om haar eigen praktijk te starten waarin continuïteit van zorg voorop stond. Dit sloeg goed aan en de praktijk groeide als kool! Begin 2020 ontmoette zij Nicolien die haar passie voor de verloskunde deelde. Zij besloten om de krachten te bundelen en de praktijk samen verder uit te breiden met dezelfde visie als basis: zorg op maat!

“Ik kende Nicolien niet, maar bij onze eerste ontmoeting was het liefde op het eerste gezicht als je dat zo mag noemen. Ik voelde direct dat zij mijn visie op het vak verloskunde deelde. Maar ook dat ze een mensen-mens is, iemand die kijkt naar een ander en luistert. En ontzettend belangrijk; humor en nuchterheid!” ‍

In haar vrije tijd kijkt Debbie graag Scandinavische thrillers. Debbie woont samen met haar vriend Nick en de twee katten Guus en Joep. Debbie is gek op achtbanen, glijbanen en gezelschapsspellen. Muziek luistert ze graag, maar haar guilty pleasure is dan toch wel een beetje Andre Hazes (Sr.). Een Wispe biertje op zijn tijd is niet verkeerd. Helaas heeft ze niet de bakkersaanleg van haar vader overgenomen. Debbie spreekt Nederlands en Engels.

Josefine Damen is geboren in Blaricum en heeft haar hele jeugd in Huizen gewoond. Na een uitstapje naar Antwerpen en Amsterdam woont zij sinds 2 jaar weer terug in het vertrouwde dorp. Na het behalen van haar HBO-rechten studie heeft zij de sprong gewaagd om een nieuwe uitdaging aan te gaan en haar passie te volgen door te starten met de opleiding Verloskunde.

Tussen de visites door luistert Josefine het liefste naar true crime podcasts en 80’s muziek. Daarnaast is ze gek op citytrips en formule 1. Je kunt haar wakker maken voor een bevalling en sushi. Josefine spreekt Nederlands en Engels.

Debbie Klercq is een echte Weespermop. Als dochter van een bakker en verpleegkundige, is het doen, zorgen en klaar staan bij nacht en ontij haar met de paplepel ingegoten. Het juiste recept voor een verloskundige! Debbie is sinds 2009 verloskundige en sinds 2015 echoscopiste.

Chantal woont in Ouderkerk aan de Amstel met haar man en 4 zoons. Na een afgeronde studie Psychologie en aantal jaar als operatie-assistente in het AMC te hebben gewerkt, besloot ze haar hart te volgen en verloskunde te gaan studeren. De beste keuze ooit gebleken! “Het begeleiden van zwangeren en hun partners in deze speciale periode van zwanger zijn, bevallen en ouders worden is het mooiste wat er is, en maakt dat ik dagelijks met veel enthousiasme te werk ga”.

In haar vrije tijd vindt Chantal het heerlijk haar telefoon in de hoek te gooien en volle focus voor de kids te hebben. Lekker erop uit, naar het bos of het strand. Ook geniet ze geregeld van weekendjes weg met het gezin, familie of vrienden.

Tiny is al 35 jaar verloskundige en heeft een eigen praktijk gehad in Amsterdam. Daarna heeft zij 17 jaar verloskundige in het ziekenhuis gewerkt. Tiny was nog niet toe aan pensioen. Ze wilde graag nog in contact blijven met de verloskunde en is zo bij de praktijk terechtgekomen.Tiny is onze praktijkondersteuner en zorgt voor het reilen en zeilen in de praktijk. Dit doet zij met een grote dosis gezelligheid! Je kunt haar tegenkomen in de praktijk of aan de telefoon.